A változatosság az egyik kedvenc mottóm, így a változatosság kedvéért egy festő társammal, aki egyben egy nagyon jó barátom is, összeálltunk, hogy megalkossunk egy közös festményt. A közös festés még önmagában nem is annyira szokatlan, ami viszont különlegesnek ígérkezett, az a harmónia megteremtése a vásznon különbözőségünk ellenére. Más nemhez, generációhoz tartozunk. Festési stílusunk is teljesen eltér, míg Tivadar olajfestéket használ és a klasszikus, realista stílust kedveli, addig én modern képeket festek akrillal.

Most itt a lehetőség, hogy kísérletezzünk, hogyan is fog összeállni a mű ilyen feltételek mellett. Még sok munka vár ránk, de úgy gondolom, sikerülni látszik az elképzelésünk.

A festmény témája nem egy tudatos tervezés eredménye, hanem egy hirtelen jött ötletből származik. Michael Jackson kétségtelenül egy legenda, a Popkirály, aki még a legkisebbek számára sem ismeretlen, ezt világosan érzékeljük az élő festések alkalmával. Ezzel a festménnyel szeretnénk emlékezni rá, egy kicsit visszahozni őt az életbe, hiszen a legendák, örökké élnek.

hu_HU